DESCOBRINT LA REALITAT VIRTUAL I AUGMENTADA AMB DEDALO STUDIO

La coordinació de Innovafp juntament amb el departament de comerç han organitzat una sortida amb els alumnes de Gvec 1º a l’empresa Dédalo studio sobre realitat virtual i augmentada perquè
els alumnes coneguin de primera mà i visquin l’experiència d’aquestes noves tecnologies.

L’objectiu principal de la visita és que siguin conscients que aquestes tecnologies tenen cada vegada més presència en tots els camps, també en màrqueting i publicitat i comprovin les possibilitats que ofereixen i les tinguin en compte en els exercicis que es puguin plantejar a classe i com a futurs professionals.

 

 
Dedalo Studio és una petita empresa del nostre entorn, estan instal·lats en el Citilab de Cornellà i el seu valor diferencial sens dubte és la gran qualitat dels seus treballs, compten amb un premi en el festival Iberoamericà de la comunicació publicitària “El sol” un dels festivals més importants de publicitat a nivell internacional.

En aquest enllaç podeu veure un exemple de com Nike ha utilitzat la realitat augmentada.

https://news.nike.com/news/nikeid-direct-studio-london