Portes obertes i previsió preinscripció curs 2018-19

L’Institut Provençana obre les portes al públic interessat en la nostra oferta educativa els dies 3 i 10 de maig de 2018 per donar a conèixer les nostres instal·lacions, el nostre projecte educatiu i la nostra metodologia.

Us convidem a visitar-nos amb els horaris que es detallen a continuació per tal de poder oferir-vos informació àmplia, detallada i personalitzada. Si esteu interessats a millorar la vostra qualificació professional, no hi falteu.

  • Presentació per a cicles formatius de grau mitjà3 de maig a les 19:00 hores
  • Presentació per a cicles formatius de grau superior10 de maig a les 19:00 hores

Després de les respectives presentacions informatives generals podreu realitzar una visita a les nostres instal·lacions acompanyats per professorat de cada família professional i rebre orientacions i informacions específiques.

També podeu obtenir atenció personalitzada per part del professorat de les diferents famílies professionals trucant al telèfon 933 382 553 o per correu electrònicinformacio@proven.cat  per demanar més informació.

La resolució per a la preinscripció del curs 2018-2019 està en tràmit de publicació al DOGC.

Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són els següents:

  • Del 14 al 24 de maig, els cicles de grau mitjà de formació professional.
  • Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional.