ALUMNES DEL PROVEN ARREU D’EUROPA

Àustria, Anglaterra, Itàlia, França…. aquestes són les destinacions dels nostres alumnes per fer les pràctiques en el marc de la Mobilitat Internacional.
Al Provençana els alumnes tenen l’oportunitat de realitzar les pràctiques formant part d’una beca Erasmus+, en una ciutat europea. Aquest estiu 4 alumnes han escollit aquesta opció i tots han tornat molt satisfets de la seva experiència.
L’Helena de Química i la Carolina d’Edificació, tot i no parlar italià, s’han entès perfectament i han gaudit i han après a Alessandria (Piamonte). El Julian, de Comerç Internacional, ha estat a una petita però maquíssima localitat  d’Austria. I l’Alba, a Cambridge, treballant a una empresa de Bioinformàtica.
Tots ells han tornat molt satisfets perquè, a banda de millorar molt a nivell d’idiomes, han madurat com a persones, han tingut una experiència molt rica, i ho faran valdre en el seu currículum quan cerquin feina. I tot això es notava en el seu somriure i la seva satisfació personal en tornar a casa seva de la beca Erasmus +.